Boek hier je Gratis Vrijheidsgesprek

  Ben jij een succesvolle onderneemster die voor alles en iedereen zorgt behalve voor jezelf en wil je dát patroon doorbreken? Dan is dit het moment.

Ondernemen kan je, daarom ben je  succesvol en nu wil je ook dit masteren:

Je wilt van je schuldgevoel af omdat je én partner én moeder én succesvolle onderneemster tegelijk bent
Je wilt af van die constante druk om al die ballen steeds in de lucht te moeten houden
Je wilt niet langer doodop zijn, je wilt rust in je lijf, je hoofd, je leven
Je wilt voelen dat je het goed doet, dat je genoeg doet en dat je genoeg bent
Je wilt niet langer geraakt worden door wat  anderen vinden & zeggen en onderuit gehaald worden
Je wilt van je pleasegedrag af en onaangename gesprekken en situaties meteen aan kunnen gaan 
briant-jaldhara-bali

Succesvolle Onderneemsters hebben een gouden toekomst én een extra uitdaging

Vrouwelijke ondernemers hebben de toekomst én staan tegelijkertijd voor de grote uitdaging om zichzelf toe te staan om 100% te kiezen voor Geluk & Vervulling, in hun privé en in hun werk.

En dat is precies waarom succesvolle onderneemsters zich zo graag door ons laten begeleiden.

Met de unieke succesformule die wij voor jou ontwikkeld hebben, leren we je hoe jij op een hele effectieve wijze de balans tussen geven en nemen aanbrengt en herstelt in je leven. Waardoor jij als onderneemster en als vrouw weet hoe jij bewust de keuzes moet maken die goed zijn voor jezelf. 

Keuzes waarmee jij jezelf op nummer 1 zet, én waarmee jij je bedrijf, je partner en je gezin de aandacht geeft die ze verdienen. Jezelf toestaan om 100% te kiezen voor geluk en vervulling in je werk én in je privé is niet alleen een mogelijkheid, het is echt een noodzaak.

Niets geeft ons meer voldoening als aan het einde van een traject de gelukkige, krachtige vrouw te zien die zichzelf heeft bevrijd van haar eeuwige spagaat tussen werk en privé, zichzelf heeft bevrijd van haar eeuwige schuldgevoel en zichzelf heeft bevrijd van haar eeuwige pleasegedrag.

.

.

Marjan maakte die keuze...

Marjan koos voor een leven zonder schaamte en schuldgevoel, ze koos voor haar geluk. Ze kwam er laatst met ons op terug op Facebook. Marjan is 1 van de vele vrouwen die durfden te kiezen. De Innerlijke Reis die ze met ons aanging werkt nog steeds bij haar door. Nu, 4 jaar later, gebruikt ze te tools die haar zo empoweren nog dagelijks.

Kies jij ook voor jezelf? Kies dan voor een gratis Vrijheidsgesprek

Dankjewel voor je antwoorden! Verwacht binnen 2 werkdagen een reactie op je vragen en de link naar onze agenda. Wij gaan zorgvuldig met jouw en onze tijd om. Mochten wij daarom denken dat een gesprek nu niet passend is, dan laten we je dit ook eerlijk weten.


Warme groet, Briant & Jaldhara
arrow_drop_up arrow_drop_down