Kies jij voor innerlijke vrijheid

... dan is deze podcast voor jou

De reis naar Innerlijke Bevrijding

Iedere werkdag nemen je mee in onze persoonlijke én professionele reis naar Innerlijke Bevrijding. Wat komen we daarin tegen bij onze klanten en hoe maken we deze reis zelf?


Briant en Jaldhara geven high end coaching aan de ambitieuze zakenvrouw die zakelijk succesvol is maar waar privé knaagt

Spotify Podcast

Apple Podcast

Google podcast

Wat luisteraars naar 'De Reis naar Innerlijke Bevrijding' zeggen:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Een must-listen voor ambitieuze onderneemsters
Super waardevolle en inspirerende podcast! Een must-listen voor ambitieuze onderneemsters die willen groeien. Als Business Mentor verwijs ik mijn klanten met plezier door naar episodes die voor hen relevant zijn.
Katrin Van de Water
Katrin Van de Water
Deskundig & Lichtvoetig
Briant & Jaldhara raken op een deskundige en lichtvoetige manier onderwerpen aan waardoor ik op een totaal andere manier naar mijn leven kijk en transformatieproces. Ik begrijp voor het eerst waarom dat ik niet het succes heb in mijn business waar ik op uit ben. Deze podcast is écht een aanrader!
Joceleyn
Jullie geven woorden aan wat ik voel

Ik volg jullie weer sinds een tijdje, jullie maken echt te gekke podcasts. ik merk vaak dat wat ik al soort van voel woorden krijgt door jullie.

Christel

Favorieten van de luisteraars:

emotionele mishandeling

Episode 206. Emotionele Mishandeling & Parentificatie

Wat is emotionele mishandeling en wat hebben parentificatie en verstrikking daarmee te maken? In deze podcast geven we je inzicht over wat het is, hoe het eruit ziet in de dagelijkse praktijk en over welke beweging je moet maken als je er los van wilt komen.

miniserie

Episode 211. De Essentie van Pleasegedrag

Heb jij last van je eigen pleasegedrag? Van het feit dat je iets doet wat je eigenlijk helemaal niet zou willen doen? In deze podcast laten we je zien wat de wie, wat, waar, hoe, wanneer en de waarom van pleasegedrag is en hoe je er vanaf kan komen.
zichtbaarheid

Episode 204. Hoe zichtbaar mocht jij zijn vroeger, thuis?

Hoe zichtbaar mocht jij vroeger thuis zijn? Hoe reageerden je ouders? Stimuleerden ze dat of remden ze dat af? En hoe werkt dat tot op de dag van vandaag nog bij je door als het gaat over je huidige zichtbaarheid? Deze en andere vragen komen aan bod in de podcast.
podcast

Nodig ons uit voor jouw podcast

Podcasts in het Nederlands of Engels? En hoor je graag meer over onze expertise op het gebied van Innerlijke Veiligheid & Innerlijke Vrijheid, nodig ons dan uit om je gast te zijn in je podcast.


We delen graag met jou en jouw luisteraars de kennis en wijsheid die we de afgelopen 60 jaar hebben verzameld.

arrow_drop_up arrow_drop_down