arrow_drop_up arrow_drop_down

Kies jij voor innerlijke vrijheid

... dan is deze podcast voor jou

De reis naar Innerlijke Bevrijding

Iedere werkdag nemen je mee in onze persoonlijke én professionele reis naar Innerlijke Bevrijding. Wat komen we daarin tegen bij onze klanten en hoe maken we deze reis zelf?


Briant en Jaldhara geven high end coaching aan de ambitieuze zakenvrouw die zakelijk succesvol is maar waar privé knaagt

Spotify Podcast

Apple Podcast

Google podcast

En we waren te gast bij de volgende podcasts

David Pieters

De weg naar Innerlijke vrijheid met locatie-onafhankelijke ondernemers Briant en Jaldhara

For our Dutch listeners. David Pieters van de Supernova Podcast nodigde ons onlangs uit om met hem een podcast op te nemen over onze innerlijke reis van de afgelopen 6 jaar. Luister en ontdek onze binnenwereld.

Briant en Jaldhara zijn experts op het gebied van ‘inner safety’ en ‘inner leadership’ en reizen sinds 2014 als locatie-onafhankelijke ondernemers de wereld over. Ze zijn wellicht het oudste digital nomad koppel van Nederland. Deze Podcast gaat over de weg naar innerlijke vrijheid en het loslaten van alle plaatjes die we als mensen tegenkomen op het pad naar vrijheid...... LINK TO THE PODCAST >>

podcast

Nodig ons uit voor jouw podcast

Podcasts in het Nederlands of Engels? En hoor je graag meer over onze expertise op het gebied van Innerlijke Veiligheid & Innerlijke Vrijheid, nodig ons dan uit om je gast te zijn in je podcast.


We delen graag met jou en jouw luisteraars de kennis en wijsheid die we de afgelopen 60 jaar hebben verzameld.