De snelste manier om ons beter te leren kennen

...is door te luisteren naar onze podcast

De reis naar Innerlijke Bevrijding

In onze podcast nemen we je mee op onze persoonlijke én professionele reis naar Innerlijke Bevrijding. Wat komen we daarin tegen bij onze klanten en hoe maken we deze reis zelf?

Briant & Jaldhara begeleiden de succesvolle onderneemster die voor alles en iedereen zorgt behalve voor zichzelf.

Spotify Podcast

Apple Podcast

Google podcast

Wat luisteraars naar 'De Reis naar Innerlijke Bevrijding' zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Een must-listen voor ambitieuze onderneemsters
Super waardevolle en inspirerende podcast! Een must-listen voor ambitieuze onderneemsters die willen groeien. Als Business Mentor verwijs ik mijn klanten met plezier door naar episodes die voor hen relevant zijn.
Katrin Van de Water
Katrin Van de Water
Deskundig & Lichtvoetig
Briant & Jaldhara raken op een deskundige en lichtvoetige manier onderwerpen aan waardoor ik op een totaal andere manier naar mijn leven kijk en transformatieproces. Ik begrijp voor het eerst waarom dat ik niet het succes heb in mijn business waar ik op uit ben. Deze podcast is écht een aanrader!
Joceleyn
Jullie geven woorden aan wat ik voel

Ik volg jullie weer sinds een tijdje, jullie maken echt te gekke podcasts. ik merk vaak dat wat ik al soort van voel woorden krijgt door jullie.

Christel

Favorieten van onze luisteraars

emotionele mishandeling

Episode 206. Emotionele Mishandeling & Parentificatie

Wat is emotionele mishandeling en wat hebben parentificatie en verstrikking daarmee te maken? In deze podcast geven we je inzicht over wat het is, hoe het eruit ziet in de dagelijkse praktijk en over welke beweging je moet maken als je er los van wilt komen.

miniserie

Episode 211. De Essentie van Pleasegedrag

Heb jij last van je eigen pleasegedrag? Van het feit dat je iets doet wat je eigenlijk helemaal niet zou willen doen? In deze podcast laten we je zien wat de wie, wat, waar, hoe, wanneer en de waarom van pleasegedrag is en hoe je er vanaf kan komen.
Innerlijk Kind

Episode 285. De pijn van het Innerlijk Kind

In deze eerste podcast, uit de 7-delige serie, hebben we het over de pijn van jouw Innerlijk Kind. Wat is die pijn en hoe manifesteert deze zich nog steeds op latere leeftijd. En ook doen we een geleide visualisatie met je zodat je jouw Innerlijk Kind kan ontmoeten.
podcast

Nodig ons uit voor jouw podcast

Podcasts in het Nederlands of Engels? En hoor je graag meer over onze expertise op het gebied van Innerlijke Veiligheid & Innerlijke Vrijheid, nodig ons dan uit om je gast te zijn in je podcast.

We delen graag met jou en jouw luisteraars de kennis en wijsheid die we de afgelopen 60 jaar hebben verzameld.

arrow_drop_up arrow_drop_down