Met welke klanten halen wij de beste resultaten?
23 June 2021 

Met welke klanten halen wij de beste resultaten?

We krijgen steeds vaker de vraag: Met wie werken jullie nu eigenlijk?
Om deze vraag goed te beantwoorden, hebben we een beeld geschetst van onze klanten met wie we de beste resultaten behalen.

Want ja, bij de beste resultaten behalen, daar ligt voor ons de crux.
Wij gaan namelijk voor transformatie!

We zijn er in de loop van de jaren achter gekomen welke klanten met onze werkwijze een écht grote transformatie in hun business én privé behalen.
Niet zo gek dus dat we ons daar nu op richten.
Dat geeft de bekende win-win.

Wij zijn benieuwd of jij je in onderstaand beeld herkent.

Een heldere visie van waaruit je onderneemt

succesvolle onderneemsterJe hebt een heldere visie van waaruit je onderneemt en dus weet je precies waar je naar toe wilt met je business.
 Mensen die naar je kijken zien een ambitieuze onderneemster die het goed voor elkaar heeft.

Je bent druk met je business. Je hebt een hoop ballen in de lucht, dat vind je prettig vindt en dat gaat je goed af én tegelijkertijd geeft het je ook heel veel stress. Jij bent een succesvolle onderneemster die voor alles en iedereen zorgt maar je zorgt niet voor jezelf.

Je business, je gezin, je partner, je vriendinnen en jezelf. Om dit allemaal in balans te houden en genoeg aandacht te geven lukt je, als je eerlijk bent, niet goed. Je krijgt het gewoonweg niet bij elkaar.

Je bent doodmoe, je staat moe op en je gaat moe naar bed.
Je voelt je schuldig, je vindt dat je tekortschiet naar je partner en je kinderen.

De spagaat waar je in leeft

Dit is de spagaat waar je in leeft: je leeft voor je business en wat je daarmee in de wereld wilt zetten én je hebt een gezin dat je aandacht vraagt.

spagaatHet feit dat je al vanuit je natuur geneigd bent voor iedereen klaar te staan en daarbij jezelf over te slaan zorgt ervoor dat deze spagaat echt pijn begint te doen. Op een manier dat je er onder begint te kraken.

De oplossing van mensen inhuren (business en privé) is wat je tot nu toe hebt gedaan echter dit blijkt in deze fase van je leven niet meer de oplossing te zijn. Ja, die mensen heb je nog steeds nodig om alle ballen in de lucht te houden en nee, het patroon ‘voor iedereen zorgen behalve mezelf' is daarmee niet opgelost.

Het fenomeen dat je de lastige gesprekken nog altijd vermijdt begint z'n tol te eisen. Je lijf wordt er onrustig van. En dat maakt je kwetsbaar, onzeker en geeft je het gevoel niet succesvol te zijn als ondernemer. En niet te vergeten, het geeft je het gevoel dat je je partner te kort doet. Wat ook zo is.

En als je geen partner hebt, dan ben je zo druk dat je er ook niet aan toe komt.

Maar… hoe kom je hieruit?

Want een cursus ‘omgaan met slecht nieuws gesprekken' heeft, je niet geholpen. Hoe goed die techniek ook is, je vermijdt nog steeds de lastige, pijnlijke gesprekken. Ook heb je laatst een cursus ‘mindfulness' en daarna een cursus ‘positief affirmeren' gedaan om te werken aan je mindset.

En nog steeds heb je er last van. 

En het antwoord om een laag dieper te gaan heb je niet.

Wij zien…

Dat het geen bewuste keuze is dat je als succesvolle onderneemster voor iedereen en alles zorgt behalve voor jezelf. Het overkomt je gewoon, het is alsof iets in jou je automatisch overneemt. Dit proces kun je overigens niet stoppen of veranderen met je mind of met je mindset. Het gebeurt je, ondanks jezelf.

Hoe komt dat?

Onverwerkte emoties

Dat komt door je geladen fysiologie, je onverwerkte emoties en onverwerkte herinneringen die zijn opgeslagen in je lichaamsherinnering. Die geladen lichaamsherinnering zorgt ervoor dat jij je innerlijk onveilig voelt.

100% van je ongewenste, automatische gedrag komt voort uit jouw innerlijke onveiligheid.

Het is ons specialisme om jou te begeleiden in de actieve transitie van Innerlijke Onveiligheid naar Innerlijke Veiligheid.

Innerlijke Veiligheid geeft keuzevrijheid

keuzevrijheidOp het moment dat jij je Innerlijk Veilig voelt heb jij een keuzevrijheid die je daarvoor niet had. Als jij je Innerlijk Veilig voelt schiet je niet in je automaatje maar kun je opeens gezonde keuzes maken die jou wel dienen.

Onze eigen ervaring als ondernemers gecombineerd met onze jarenlange ervaring met het begeleiden van succesvolle onderneemsters heeft ons geleerd hoe we geladen lichaamsherinnering effectief moeten ontladen en neutraliseren.

Vanaf het moment dat wij ontdekten hoe we die actieve transitie van Innerlijke Onveiligheid naar Innerlijke Veiligheid moesten maken en ermee zijn gaan werken, zijn onze klanten opeens heel succesvol geworden in het stoppen en omdraaien van gedrag wat ze niet dient.

Concreet betekent dit dat de balans tussen geven en nemen hersteld wordt. Daardoor weet je nu als onderneemster hoe je bewuste keuzes moet maken die goed zijn voor jezelf, waarmee je jezelf op nummer 1 zet, én je bedrijf, je partner en je gezin de aandacht geeft die ze verdienen.

review

vrijheidsgesprek-banner

Alles op een rij gezet

Zetten we alles nog een keer schematisch op een rij, dan zien we dat onze klanten, de succesvolle onderneemster die voor alles en iedereen zorgt behalve voor zichzelf,  last hebben van:

 • Perfectionisme,
 • Overperforming,
 • De controle niet los kunnen laten,
 • Over je grenzen laten gaan,
 • De verkeerde mensen aannemen,
 • Geen slecht nieuws gesprek durven aangaan

En ze verlangen naar:

 • Ik wil een succesvolle business hebben én tijd voor mezelf nemen
 • Ik wil een succesvolle business hebben én quality time met mijn partner en gezin hebben
 • Ik wil me niet langer schuldig voelen omdat ik én moeder én een succesvolle onderneemster ben
 • Ik wil af van de constante druk om alles te moeten organiseren
 • Ik ben kapot moe, ik wil rust in mijn lijf en in mijn leven
 • Ik wil af van het gevoel dat ik het steeds maar niet goed genoeg ben
 • Ik ben zo gauw uit het lood geslagen, ik wou dat ik me zelfverzekerder voelde
 • Ik wil me niet meer zo laten bepalen door wat een ander van mij vindt
 • Ik wil niet langer eindeloos pleasen

De transformatie

Wij weten als geen ander hoe je dit verlangen moet omzetten naar je nieuwe realiteit.
Door je door ons te laten begeleiden werk je stap voor stap aan je nieuwe realiteit.
Wij helpen je om jouw nieuwe realiteit naadloos te integreren in je business én in je privéleven.

En dat doen we heel concreet met deze 4 actieve transities:

 • Van Innerlijke Onveiligheid naar Innerlijke Veiligheid
 • Van Innerlijke Onvrijheid naar Innerlijke Vrijheid
 • Van Zelfhaat/Negatieve Zelfpraat naar Zelfliefde
 • Van Innerlijke Onrust naar Innerlijke Rust

Ben jij toe aan een leven vol geluk en vervulling in álle gebieden? En ben jij er aan toe om de oude patronen die niet meer werken te doorbreken? Boek dan een gratis Vrijheidsgesprek met ons in. We vertellen je graag welke mogelijkheden wij voor je zien.

Je bent van harte welkom!

Hartegroet,
Briant & Jaldhara

vrijheidsgesprek-banner

 

 

About the author
Wij zijn Briant Donker Curtius [1958] en Jaldhara Groeneveld [1960]. Wij begeleiden de succesvolle onderneemster die voor alles en iedereen zorgt behalve voor zichzelf. Wij doen dit in exclusieve MasterMinds en in 1-op-1 coaching. Wil jij de oorzaak, het onderliggende patroon, waarom je niet voor jezelf zorgt doorbreken? Boek dan een gratis Vrijheidsgesprek met ons in. [De link vind je onderin de footer]
Place comment

arrow_drop_up arrow_drop_down