Meld je hier aan voor de 100% Me MasterMind

  Ben jij een succesvolle onderneemster die voor alles en iedereen zorgt behalve voor jezelf en wil je dát patroon doorbreken? Dan is dit je moment.

Verander je leven, Vervul al je verlangens

6

Deelneemsters

1

Magische Methode
13
Weken vol Transformatie
100% Geluk & Vervulling
Vrouwen in het algemeen en Onderneemsters in het bijzonder staan voor de uitdaging om 100% te durven kiezen voor Geluk &  Vervulling in privé én in hun werk. In deze MasterMind begeleiden wij de succesvolle onderneemster in bewuste  keuzes maken waardoor ze zichzelf op nummer 1 zet en Geven & Nemen in haar leven weer in balans komt.
.
Self-Love DNA
In onze zoektocht naar Geluk & Vervulling voor onszelf en onze klanten, ontdekten we 'n bijzonder verband wat leide tot het ontwikkelen het Self-Love DNA. Onze klanten zijn sindsdien heel succesvol in het doorbreken van hun niet werkende patronen. In de MasterMind werken we met deze methode en dat geeft direct een heel bijzonder resultaat. 

.

Samen Leer je Sneller
Wat ons in iedere MasterMInd opvalt is dat de likeminded deelneemsters elkaar inspireren en stimuleren. Doordat we werken met een Buddy systeem ontstaat er een win-win samenwerking die enorm positief doorwerkt voor alle deelneemsters. De aandacht die wij schenken aan onderling vertrouwen en veiligheid maakt iedere MasterMind zo succesvol. 
.
Blijvende Transformatie
Geven jullie een resultaatgarantie' is een vraag die ons vaker wordt gesteld. Ons antwoord is altijd hetzelfde, 'hoe meer jij erin stopt, hoe meer jij ervoor terug krijgt'. Al menig deelneemster aan onze MasterMinds heeft haar leven blijvend getransformeerd. Enthousiaste deelneemsters komen ook meedere keren terug om nog verder te transformeren. 
.

.

.

Marjan maakte die keuze...

Marjan koos voor een leven zonder schaamte en schuldgevoel, ze koos voor haar geluk. Ze kwam er laatst met ons op terug op Facebook. Marjan is 1 van de vele vrouwen die durfde te kiezen. De Innerlijke Reis die ze met ons aanging werkt nog steeds bij haar door. Vandaag 4 jaar later gebruikt ze te tools die haar zo empoweren nog dagelijks.

Kies jij ook voor 100% Me? Vul dan onderstaand formulier in dan onderzoeken we samen hoe deelname aan de 100% Me MasterMind jouw leven kan veranderen

Dankjewel voor je antwoorden! Verwacht binnen 2 werkdagen een reactie op je vragen en de link naar onze agenda. Wij gaan zorgvuldig met jouw en onze tijd om. Mochten wij daarom denken dat een gesprek nu niet passend is, dan laten we je dit ook eerlijk weten.


Warme groet, Briant & Jaldhara
arrow_drop_up arrow_drop_down