Thema Gecentreerde Interactie - TGI

Thema Gecentreerde Interactie (TGI) is een model dat vertrekt vanuit een mensbeeld waarin respect voor alles wat leeft en groeit centraal staat. Een belangrijk inzicht is dat wij als mensen autonoom zijn en tegelijkertijd onderling afhankelijk. Hoe meer we ons hiervan bewust zijn, hoe meer we verantwoordelijkheid kunnen nemen voor onszelf en anderen.

Het ontwikkelen van zelfverantwoordelijkheid

Centrale doelstelling is: het ontwikkelen van zelfverantwoordelijkheid (de oprichter van TGI, psychoanalyticus Ruth Cohn noemde dit: Wees je eigen leider), in het volle besef van je verbinding met anderen en met de wereld om je heen.

TGI is ontwikkeld en verfijnd in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. Tegenwoordig wordt het gebruikt om positieve communicatie en interactie in groepen en teams te ontwikkelen.
💟  Wij gebruiken TGI om je bewust te maken van je persoonlijke autonomie en je innerlijke leiderschap en deze te vergroten. 
Ben jij een ambitieuze zakenvrouw die zakelijk succesvol is maar waar privé knaagt? Wil je onderzoeken hoe wij je kunnen helpen om je te bevrijden uit je vastzittende emoties? Wil je échte Innerlijke Vrijheid ervaren? Klik dan HIER en plan je gratis Vrijheidsgesprek met ons in.
arrow_drop_up arrow_drop_down