Progressive Mental Alignment - PMA

Progressive Mental Alignment (PMA) is een effectieve methode om onderdrukte herinneringen die in je onderbewustzijn zijn opgeslagen naar de oppervlakte te brengen in je cortex, het bewuste deel van je hersenen. Naast het vrijmaken van deze herinneringen, bevrijd je ook je lichaamsherinnering dat verbonden is met deze onderdrukte mentale herinneringen.

Onmiddellijke verlichting & bevrijding 

Dit geeft onmiddellijke verlichting en onmiddellijke bevrijding van oude niet-genezen traumatische ervaringen. PMA is vergelijkbaar met EMDR - Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Beide zijn moderne en zeer effectieve hersentechnieken die de wortel van het probleem behandelen in plaats van alleen het symptoom of de klacht.

Veel van je huidige problemen zijn ontstaan in je kindertijd. Door je onderdrukte herinneringen te bevrijden en te helen, worden levenslange disfunctionele patronen en blokkades in het nu opgelost.
💟  Door PMA met Innerlijk Kind Werk te combineren, hebben we een krachtige healing-methodiek ontwikkeld die het leven van onze klanten positief en blijvend transformeert.
Ben jij een ambitieuze zakenvrouw die zakelijk succesvol is maar waar privé knaagt? Wil je onderzoeken hoe wij je kunnen helpen om je te bevrijden uit je vastzittende emoties? Wil je échte Innerlijke Vrijheid ervaren? Klik dan HIER en plan je gratis Vrijheidsgesprek met ons in. 
arrow_drop_up arrow_drop_down