Systemische Familie Opstellingen

Wat is een Systemische Familie Opstelling?

Kinderen durven zelden of nooit een gelukkiger of bevredigender leven te leiden dan hun ouders. Onbewust blijven ze trouw aan onuitgesproken familietradities die in de achtergrond onzichtbaar doorwerken. Familieopstellingen zijn een manier om onderliggende familiebanden en krachten te ontdekken die over meerdere generaties onbewust zijn overgedragen.

Systemische Familie Opstelling is een proces

Een systemische familieopstelling is een proces dat de kracht heeft om generaties van lijden en ongeluk te verschuiven. Velen van ons 'nemen' onbewust destructieve familiepatronen van angst, depressie, woede, schuldgevoelens, eenzaamheid, alcoholisme en zelfs ziekte over als een manier om 'erbij te horen' in het gezin van herkomst. Gebonden door een diepe liefde, zal een kind vaak zijn eigen belangen opofferen in een vergeefse poging het lijden van een ouder of ander familielid te verzachten.

Systemische familieopstellingen stellen je in staat deze patronen te doorbreken, zodat je gezonder, gelukkiger en meer vervuld kunt leven. In een moment van diep inzicht kan een nieuwe levensloop in gang worden gezet. De resultaten kunnen je leven voorgoed positief veranderen.
💟  We werken met Systemische Familieopstellingen om je te helpen de emotionele en mentale transitie te maken van gebonden zijn in je loyale kindpositie naar vrij zijn in je autonome volwassene positie.
Ben jij een ambitieuze zakenvrouw die zakelijk succesvol is maar waar privé knaagt? Wil je onderzoeken hoe wij je kunnen helpen om je te bevrijden uit je vastzittende emoties? Wil je échte Innerlijke Vrijheid ervaren? Klik dan HIER en plan je gratis Vrijheidsgesprek met ons in.

Podcast

We hebben in 2015 een viertal podcasts voor je opgenomen over familie opstellingen.. In deze podcasts bespreken we de basisprincipes. Super leerzaam! Luister maar:

Je plek innemen:De balans van nemen en geven:Loyaliteit in het systeem:Principes van autonomie:
arrow_drop_up arrow_drop_down