Innerlijk Kind Werk

Als we het hebben over je Innerlijke Kind, hebben we het over de jongere jij tussen ongeveer 0 en 10 jaar.Dus de periode vanaf het moment dat je wordt geboren tot ongeveer je 10e. In die periode heeft het gemiddelde kind buitengewone ervaringen, goede ervaringen, normale en middelmatige ervaringen en ook slechte en zelfs traumatische ervaringen. Als kind beleef je die ervaringen heel intens. Je positieve ervaringen hebben een positieve invloed op je leven. Maar je slechte en traumatische ervaringen zijn veel hardnekkiger en kunnen levenslang een negatieve invloed op je leven hebben.

Geladen Herinnering

Zodra een angst-, schrik- of pijncomponent in combinatie met een zintuiglijke impressie wordt verbonden met een herinnering noemen we deze herinnering 'een geladen herinnering'. Geladen herinneringen hebben altijd geladen overtuigingen, beperkende overtuigingen en geladen taal die eraan verbonden is.

Innerlijk Kind Werk is een zelfhelingsmethodiek

Wij zetten Innerlijk Kind Werk zodanig in dat we er geladen herinneringen env trauma mee ontladen. Naast het ontladen van de herinnering is het heel belangrijk om ook de beperkende overtuigingen en de geladen taal die bij de geladen herinnering horen mee te ontladen.

Door Innerlijk Kind Werk op deze manier in te zetten bevrijden we oude bevroren en vergeten emoties en dat proces creëert enorm veel nieuwe innerlijke- en emotionele ruimte. En dat levert échte emotionele vrijheid op.
💟  De klanten die we met deze methodiek helpen, zeggen aan het einde van een traject allemaal dat ze zich emotioneel lichter, bevrijd en opgelucht voelen en dat ze nieuwe energie en nieuwe perspectieven hebben om hun leven totaal anders vorm te geven en te leven.
 Ben jij een ambitieuze zakenvrouw die zakelijk succesvol is maar waar privé knaagt? Wil je onderzoeken hoe wij je kunnen helpen om je te bevrijden uit je vastzittende emoties? Wil je échte Innerlijke Vrijheid ervaren? Klik dan HIER en plan je gratis Vrijheidsgesprek met ons in.

Podcast 

We hebben een podcast voor je opgenomen over het Innerlijk Kind Werk en met name hoe wij er mee werken.. Luister maar:arrow_drop_up arrow_drop_down