Emotional Freedom Technique [EFT]

Emotional Freedom Technique (EFT) is een echte zelfhulpmethode. EFT is gemakkelijk te leren en kan door iedereen worden gebruikt. Het is een algemeen bekende  methode die als healingtool wordt toegepast door coaches en therapeuten.

EFT werkt door volgens een specifiek patroon met je vingers te kloppen/tappen op een specifieke groep meridiaanpunten op je lichaam. Tijdens het tappen spreek je woorden, zinnen of positieve affirmaties uit. 
💟  Wij gebruiken EFT 1). in combinatie met eigen ontwikkelde EFT-DNA's (IN tappen) en 2). Voor een snelle en effectieve reset van getriggerde en/of 'bevroren' emoties (UIT tappen).

Ben jij een ambitieuze zakenvrouw die zakelijk succesvol is maar waar privé knaagt? Wil je onderzoeken hoe wij je kunnen helpen om je te bevrijden uit je vastzittende emoties? Wil je échte Innerlijke Vrijheid ervaren? Klik dan HIER en plan je gratis Vrijheidsgesprek met ons in.

EFT & Zelfliefde

Wij gebruiken EFT in combinatie met ons Zelfliefde DNA. Hoe dat werkt en wat het is leggen we uit in de Engelstalige online 'Self-Love Experience'. Die experience uit 2019 is nog steeds beschikbaar voor je op YouTube als je de kracht van EFT & ons Zelfliefde DNA wilt leren kennen.


Of ga naar onze EFT Tapping Circle

De EFT tapping circle hebben we gedaan* in maart/april 2020, toen Corona net de kop op stak. Het is ons EFT-antwoord op de onzekere en stressvolle Corona-tijden. Angst, onzekerheid en stress verzwakken je immuunsysteem. Tappen met EFT is een geweldige manier om je immuunsysteem te versterken. En je hebt een sterk en gezond immuunsysteem nodig om een virus te verslaan.


Podcast

We hebben onlangs een podcast opgenomen over 'de rijkheid van Next-Level EFT'. Luister maar:Wil je de blogartikelen nalezen? Kijk dan hier:

EFT is een Zelfheling Tool   
Neem EFT zoals het komt   
EFT Flow versus EFT Script  
EFT: IN-tappen & UIT-tappen
EFT & de Kracht van Herhaling   
EFT & Het loslaten van emoties  
EFT & Je verborgen lagen
EFT & Het inbrengen van een intentie    
EFT is GEEN vermijdings tool    
EFT & Innerlijke Vrijheid
  
 
arrow_drop_up arrow_drop_down