high end coaching voor de ambitieuze zakenvrouw die voor alles en iedereen zorgt maar zichzelf vergeet.


Freedom IN • Freedom OUT

MASTERMIND

Zet jezelf op de wachtlijst

De Mastermind Freedom IN • Freedom OUT start in het 2e kwartaal van 2021. Met maximaal 6 andere ambitieuze zakenvrouwen ga jij in 12 weken tijd je natuurlijke en authentieke krachtplek innemen.

Het level van flow en bloei dat je ervaart in je werkleven, ervaar je veel minder in je relatie. Daar ben je best vaak gefrustreerd en loopt het moeizaam. Je geeft niet zomaar op, je slikt, je draagt, je levert in, je doet je best en je houdt de moed erin maar deep down ben je niet tevreden.   


F*ck dat! Het is de hoogste tijd om van die kleine, machteloze plek af te stappen. Je bént een powerhouse én je staat in je relatie niet op je krachtplek. Op het moment dat jij wél op je krachtplek gaat staan wordt alles anders. Als jij vanuit je krachtplek denkt én vooral doet ga je verbaasd zijn hoe makkelijk het eigenlijk is om ook in je relatie het powerhouse te zijn dat je allang bent.


De wachtlijst voor deze Mastermind is nu open.

Zodra de startdatum in het 2e kwartaal 2021 definitief is doen we een intake met je. Meedoen met deze Mastermind is op basis van volgorde van inschrijving op de wachtlijst en het resultaat van de intake. Er zijn maar 12 plaatsen beschikbaar. Als deze Mastermind voor jou is wacht dan geen seconde te lang en schrijf je meteen in.

Wachtlijst Freedom IN • Freedom OUT MASTERMIND
Schrijf je meteen in.
Marketing by
arrow_drop_up arrow_drop_down