EFT: IN-tappen & UIT-tappen

EFT: IN-tappen & UIT-tappen

Dit is de vierde blog uit een serie van 10 blogs over geavanceerde EFT.

Het echte geheim van EFT is dat er 2 verschillende richtingen zijn bij het tappen. Bij de ene richting tap je IN en bij de andere richting tap je UIT.

IN-tappen & UIT-tappen

Als we ‘IN-tappen' zeggen, bedoelen we bekrachtigende uitspraken, positieve affirmaties of positieve mantra's uitspreken tijdens het tappen.

Als we ‘UIT-tappen' zeggen, bedoelen we het hardop benoemen en loslaten van negatieve gevoelens, beperkende overtuigingen, geladen emoties, negatieve gedachten, geladen herinneringen of negatieve zelfpraat tijdens het tappen.

Er is dus een duidelijk verschil tussen IN-tappen en UIT-tappen.

We hebben verschillende specifieke tapping IN-scripts ontwikkeld om je Innerlijke Veiligheid te vergroten. En we hebben specifieke manieren ontwikkeld om UIT te tappen en je Innerlijke Onveiligheid los te laten.

Tapping IN & Tapping UIT gaan in hand in hand

In onze coachingspraktijk en in ons eigen leven zien we dat tapping IN en tapping UIT hand in hand gaan. Het ene werkt niet zo goed en volledig zonder het andere. Als je alleen IN tapt en je emotionele ‘ruis' niet loslaat door op UIT te tappen, zul je nooit volledig profiteren van de bekrachtigende, erkennende en genezende voordelen van IN-tappen. Wanneer je alleen je emotionele ‘geluid' loslaat door UIT te tappen, zul je jezelf nooit volledig opbouwen zonder de bekrachtigende, erkennende en genezende voordelen van het IN-tappen.

EFT heeft alles te maken met het loslaten van je opgebouwde -bewuste en onderbewuste- emotionele en mentale ‘ruis' die je verhindert om volledig te bloeien op alle gebieden van je leven. De beste en snelste manier om dat te doen, is door je eigen op maat gemaakte balans te vinden tussen IN- en UIT-tappen.

About the author
Wij zijn Briant Donker Curtius [1958] en Jaldhara Groeneveld [1960]. Wij begeleiden de succesvolle onderneemster die voor alles en iedereen zorgt behalve voor zichzelf. Wij doen dit in exclusieve MasterMinds en in 1-op-1 coaching. Wil jij de oorzaak, het onderliggende patroon, waarom je niet voor jezelf zorgt doorbreken? Boek dan een gratis Vrijheidsgesprek met ons in. [De link vind je onderin de footer]
Place comment

arrow_drop_up arrow_drop_down