arrow_drop_up arrow_drop_down
EFT, Innerlijk Kind werk, Systemisch werk, PMA & Healy – Een gouden cocktail

EFT, Innerlijk Kind werk, Systemisch werk, PMA & Healy – Een gouden cocktail

Dit artikel is ook in het Engels geschreven. Je kunt het HIER lezen.

Doen jullie nu alweer wat anders?

Het is toch grappig dat mensen dat gelijk denken zodra we iets nieuws doen naast hetgeen we altijd al doen.

Aanvullende werkwijze

Het lijkt een algemene beweging dat cliënten zich verweesd voelen als hun geliefde methodiek niet meer op no.1 staat in de werkwijze van hun coach/therapeut. Het lijkt dan alsof zij zich direct niet meer gezien en gehoord voelen. Vanuit dat gevoel hebben ze de neiging om afscheid van hun coach/therapeut te nemen omdat deze niet meer alleen levert waar de cliënt zo aan gewend of zelfs gehecht is. Het is als het ware dat de cliënt zich niet meer herkent in waar hun coach/therapeut mee bezig is.
xx
De vraag is of de coach/therapeut inderdaad niet meer levert wat ie daarvoor leverde. Of is het zo dat hun coach/therapeut met een nieuwe methodiek/tool nog dieper in de essentie van z’n werk zakt? En daarmee ook dieper kan ingaan op de hulpvraag van de cliënt.
xx
Bij ons is dat zeker het geval. Wij boren met het integreren van een nieuwe methodiek/tool in ons bestaande aanbod direct een diepere laag bij onszelf aan en daarmee kunnen we dus ook een diepere laag bij jou aanboren.

De beste versie van jezelf

Want uiteindelijk hebben we maar 1 doel en zijn we op maar 1 resultaat uit: de beste versie van jou én van onszelf ont-dekken.
xx
Wij kijken daarom altijd welke tools en methodieken nog meer c.q. beter bijdragen aan dat ultieme doel. Pas als dat nieuwe met ons klikt en bij ons werkt gaan we het integreren in onze bestaande werkwijze. Nooit eerder.
xx
Dus iedere keer als jij denkt ‘doen ze nu alweer iets nieuws’ is het gewoon een verdieping op datgene wat we al doen, namelijk jou helpen om jezelf te bevrijden van emotioneel trauma en disfunctionele patronen zodat jij je innerlijk vrij en veilig voelt.
xx
Wij begrijpen dat jij niet de overview hebt over de verschillende methodieken waar wij mee werken. En dat hoeft ook helemaal niet. Bovendien werkt iedere coach/therapeut ook nog eens op z’n eigen wijze met een bestaande methodiek. En dat geeft telkens een ander resultaat.

Overeenkomsten

De methodieken waar wij mee werken (EFT, Innerlijk Kind werk, Systemisch werk, PMA & de Healy) hebben door de manier waarop wij ermee werken de volgende overeenkomsten:
✅  Ze bevrijden
✅  Ze duiden
✅  Ze transformeren
✅  Ze helen
✅  Ze verhelderen
✅  Ze activeren
✅  Ze ontladen
✅  Ze de-hypnotiseren
✅  Ze de-traumatiseren

Gemengde werkwijze

Wij mixen en matchen deze methodieken zodanig dat we jou een gouden cocktail kunnen serveren.
xx
Want dat is wat mixen en matchen voor ons doet, het geeft ons de bewegingsruimte, de creativiteit en het plezier dat we nodig hebben om jou telkens opnieuw het beste van onszelf te geven.
xx
De nieuwste tool waar we mee werken heet ‘de Healy’ en het verovert de wereld stormenderhand. Het is een klein wonderapparaatje gebaseerd op frequency-therapy. Het brengt je lichaam, je mind, je emoties en je spirit in balans met 144.000 genezende frequenties. En 99 van de 100 mensen die het proberen, worden er meteen verliefd op.
.
Wil jij de kracht van de Healy zelf ervaren? Boek dan nu je eigen gratis Holistic Health Check.
xx
holistic-health-check

xx

About the author
We are Briant [1958] & Jaldhara [1960] both Dutch. We started with personal development in our early twenties. And the inner journey we've made till so far in this lifetime, has gradually forged us into the Leaders in Inner Safety we are today. Our gift to you is our lifelong experience in facilitating the shift from Inner Unsafety to Inner Safety. In this process you will transition from Inner Turmoil to Inner Peace, from Inner Captivity to Inner Freedom and from Self-Denial to Self-Love.
Place comment