EFT & Innerlijke Vrijheid
31 January 2021 

EFT & Innerlijke Vrijheid

Dit is de tiende en laatste blog uit een serie van 10 blogs over geavanceerde EFT.

  1. EFT is een Zelfheling Tool    
  2. Neem EFT zoals het komt     
  3. EFT Flow versus EFT Script    
  4. EFT: IN-tappen & UIT-tappen    
  5. EFT & de Kracht van Herhaling    
  6. EFT & Het loslaten van emoties    
  7. EFT & Je verborgen lagen    
  8. EFT & Het inbrengen van een intentie    
  9. EFT is GEEN vermijdings tool    
  10. EFT & Innerlijke Vrijheid   

Je volle potentieel bereiken

In de vorige 9 blogs over EFT hebben we je laten zien hoe EFT kan worden gebruikt en gemaximaliseerd om je volledige potentieel te bereiken.

Of nog beter, we hebben je laten zien hoe je met EFT de mentale, emotionele en energetische ruis kunt opruimen die je belet je volledige potentieel te leven.

Het uiteindelijke eindresultaat van het werken met EFT is dat je veel meer innerlijke vrijheid zult ervaren en zult hebben.

Hoe zijn het leven van je volledige potentieel en het ervaren van Innerlijke Vrijheid met elkaar verbonden?

Meer Innerlijke Vrijheid

Wanneer je dagelijks EFT gebruikt en ermee werkt, om bewust de overgang te maken van Innerlijke Onveiligheid naar Innerlijke Veiligheid door IN te tappen en UIT te tappen [EFT Blog #04], zul je langzaam maar zeker je mentale, emotionele en energetische ‘ruis' oplossen. De ruis die altijd verbonden is met je gevoel van innerlijke onveiligheid. Dat is een gegeven, je zult het misschien niet als zodanig bestempelen of herkennen, maar toch is het een gegeven.

Hoe meer innerlijke onveiligheid je oplost door te tappen, des te meer zul je je innerlijk veilig gaan voelen. En een mooi bijproduct van het ervaren van innerlijke veiligheid is dat je veel meer innerlijke vrijheid zult ervaren. De vrijheid om te kiezen wat je echt denkt en wat je echt voelt. Hoe meer mentale, emotionele en energetische ruis je uit je systeem wegwerkt, hoe meer ruimte je vrijmaakt om de echte jij, de niet-geconditioneerde jij te ervaren.

Hoe meer conditionerende en disfunctionele patronen je ontrafelt en kwijtraakt door te tappen, hoe meer ruimte je creëert om te ademen en gewoon jezelf te zijn. Je vergroot letterlijk je innerlijke capaciteit om te omarmen en te genieten van wie je werkelijk bent in Essentie.

Wij zijn keer op keer getuige geweest van deze prachtige reis in het leven van onze cliënten en in ons eigen leven.

We leren je hoe je de overgang kunt maken van innerlijke onveiligheid naar innerlijke veiligheid en hoe je je innerlijke vermogen kunt vergroten om te omarmen en te genieten van wie je werkelijk bent in Essentie.

About the author
Wij zijn Briant Donker Curtius [1958] en Jaldhara Groeneveld [1960]. Wij begeleiden de succesvolle onderneemster die voor alles en iedereen zorgt behalve voor zichzelf. Wij doen dit in exclusieve MasterMinds en in 1-op-1 coaching. Wil jij de oorzaak, het onderliggende patroon, waarom je niet voor jezelf zorgt doorbreken? Boek dan een gratis Vrijheidsgesprek met ons in. [De link vind je onderin de footer]
Place comment

arrow_drop_up arrow_drop_down