arrow_drop_up arrow_drop_down
De Healy is NIET een 'Magische Pil'

De Healy is NIET een 'Magische Pil'

Ben je in het bezit van een Healy, lees dan dit artikel. Do you have a Healy, then read this blog. De kans is groot dat het je hele perspectief op het genezen van jezelf met de Healy zal veranderen.

Dit artikel is ook in het Engels geschreven. Je kunt het HIER lezen.

Je kunt teleurgesteld raken in je Healy als je denkt dat het ‘n magische pil is

De grootste misvatting is dat de Healy een ‘hier en nu’ oplossing biedt voor al je fysieke, emotionele en mentale klachten. Terwijl je een aantal van deze klachten al je hele leven hebt.

JIJ denkt dat natuurlijk niet 😉

healy-zelfhelingMaar waarom lezen we dan dat mensen teleurgesteld zijn in hun Healy, omdat ie niet zoveel voor ze doet, nadat ze slechts 1 programma te hebben gedraaid of nadat ze slechts 1, 2, 3 of zelfs 4 weken programma’s hebben gedraaid.

Laten we beginnen met te zeggen dat het mogelijk is om van je spierpijn af te komen na ‘n work-out, door slechts 1 programma te draaien. Het is mogelijk om van een allergische reactie af te komen door slechts 1 programma te draaien. Het is mogelijk om van je hoofdpijn af te komen door slechts 1 programma te draaien. Het is simpelweg mogelijk omdat het vaker voorkomt.

Overal kan je lezen dat het kan. Mensen delen dit soort ervaringen over de Healy graag, omdat ze het als een wonder ervaren. En in onze beleving is het ook een wonder!

Dus wat je leest is waar. De Healy verzendt frequenties en microstromen die je klacht in slechts 1 keer kunnen oplossen.

Tegelijkertijd is de Healy geen wondermiddel, het is geen pil. Het is gewoon hoe frequenties en microstromen werken.

En wat als je klacht niet in 1x is opgelost? Wat als je hoofdpijn, je spierpijn, je allergische reactie, etc. niet zijn opgelost na het draaien van 1 programma?

Wat als er eerst iets anders aandacht nodig heeft?

Wat als je lichaam zich eerst ‘klaar’ moet maken voor de individuele programma’s? Wat als je een opeenhoping van gifstoffen hebt die je lichaam eerst moet afvoeren? Of wat als specifieke organen eerst genezing, ontgifting of ontzuring nodig hebben of dat je meridianen eerst gekalibreerd moeten worden voordat je van je hoofdpijn of migraine af kunt komen door slechts 1 programma te draaien?

Of wat als iets in je emotionele onderstroom eerst aandacht nodig heeft? Als daar iets is wat je niet weet of niet herkent.

Wat als je ziekte of je lichamelijke klacht verband houdt met je emotionele staat? Terugkerende hoofdpijn kan bijvoorbeeld het resultaat zijn van zorgen hebben of twijfelen aan jezelf of teveel nadenken over je problemen.

Zoek op Google ‘[wat is de spirituele betekenis van [naam ziekte/aandoening]’ en je krijgt inzicht in de emotionele en mentale onderstroom van je klacht. Als je het leest, oordeel er dan niet over, maar voel gewoon of het op de een of andere manier met je resoneert. En als dat niet het geval is, laat het dan weer los.

Misschien verwerp je het als onzin; ‘dit is niet wat er in mijn leven aan de hand is’ EN voel je tegelijkertijd dat het resoneert. Dan is dat het moment waarop de informatie iets aan je spiegelt dat jou waarschijnlijk je hele leven al beïnvloed.

Als je hoofdpijn komt door zorgen of twijfelen aan jezelf, verwacht dan niet dat de Healy je hoofdpijn oplost door slechts één programma te draaien. Erken en herken dan dat je je teveel zorgen maakt en bedenk dan dat je eerst programma’s moet draaien om van je stress en angst af te komen, en eerst je geladen emoties moet neutraliseren. Of misschien moet je je focussen op programma’s die je zelfvertrouwen en zelfliefde stimuleren om van het twijfelen aan jezelf af te komen. Draai dan bijvoorbeeld de ‘Mentaal Evenwicht’ -programma’s.

Omarm de mogelijkheid dat er iets anders aan de hand is in je onderstroom

Wanneer je de mogelijkheid omarmt dat er iets anders aan de hand is in je onderstroom, stop je met het verwachten dat de Healy een wonderpil is. In plaats daarvan ga je ‘samenwerken’ met je Healy en ga je het volledige potentieel van je Healy benutten. Tegelijkertijd leer je in dat proces jezelf beter kennen en krijg je meer inzicht in je eigen onderstroom, om zo een ​​betere versie van jezelf te worden, fysiek, emotioneel. mentaal en spiritueel.

Al zijn we therapeutische coaches die altijd in de emotionele onderstroom werken met onze cliënten, toch heeft de Healy ook ons al meerdere keren verrast door ons dingen te laten zien die in onze eigen onderstroom speelden. Dingen waar we ons voorheen niet bewust van waren.

Hierdoor wordt de Healy in snel tempo een ongelooflijk hulpmiddel voor zelfgenezing, in ons leven en in het leven van onze cliënten.

We wensen jou hetzelfde!

Benieuwd wat de Healy voor jou en je leven kan betekenen?
Boek dan nu je eigen gratis Holistic Health Check

xx
holistic-health-check

xx

About the author
We are Briant [1958] & Jaldhara [1960] both Dutch. We started with personal development in our early twenties. And the inner journey we've made till so far in this lifetime, has gradually forged us into the Leaders in Inner Safety we are today. Our gift to you is our lifelong experience in facilitating the shift from Inner Unsafety to Inner Safety. In this process you will transition from Inner Turmoil to Inner Peace, from Inner Captivity to Inner Freedom and from Self-Denial to Self-Love.
Place comment